NBA

Braun: Dončić je teatralni glumac

Dalas bacio u trans nevjerovatnim dodavanjima

Duel Brauna i Dončića. Screenshot

Index.hr

26.11.2018

Luka Dončić posljednju u nizu odličnih utakmica u prvoj sezoni u NBA odigrao je u pobjedi Dalasa nad Bostonom 113:104. Postigao je 15 poena, uz osam asistencija.

Navijače u dvorani Mavsa, ali i brojne neutralne ljubitelje košarke, oduševio je s dvije uzastopne trice u prvoj četvrtini. Prvo je pogodio preko ruke Kajra Irvinga (Kyrie Irvinga), a u idućem napadu istom igraču prodao lažnjak, tako ga izbacio istog i pogodio još jedan šut iz daljine.  

Osim što je nasamario jednog od najboljih košarkaša svijeta, Dončić je Dalas bacio u trans i sjajnim dodavanjem. Tada je, također, "poslao po ćevape", i to čak tri suparnika i onda savršeno poslužio De Andrea Džordana (De Andrea Jordana) za zakucavanje.  


Nakon atraktivne asistencije vraćao u se u odbranu, ali pri tome je naletio u zid u liku Džejlejna Brauna (Jaylena Browna). Igrač Seltiksa nije ga udario, ali se grubo postavio na Dončićevoj putanji znajući da ovaj gleda u suprotnom smjeru i da ga ne vidi, pa da će se nenadanim udarcem u njega rasuti po podu. 

Poslije utakmice Braun je demantirao kako je to napravio namjerno: 

- Uopće ga nisam vidio, on je kriv jer se zabio u mene. To što je napravio je "flopping" (teatralno bacanje, gluma, op.a.), ali suci su nasjeli na njegovu glumu i dali mi tehničku - kazao je Braun. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.