MISTERIJA

Nestao sin Dušana Dude Ivkovića

U motelu kod Inđije otkrio strašnu istinu

Duda i Petar: Ni traga od njega. Kurir.rs

Kurir.rs

15.11.2018

Prava drama odvijala se poslednjih nekoliko dana u porodici proslavljenog srpskog košarkaškog trenera Dušana Ivkovića.   

Njegovom sinu Petru (42) izgubio se svaki trag i dva dana se nije javljao bližnjima, niti se znalo šta se s njim dešava.   

Dušan Ivković je, nakon što je situacija poslala alarmantna, sinovljev nestanak prijavio policiji. Ipak, priča je dobila srećan završetak, pošto je Petar nakon dva dana pronađen u jednom hotelu blizu Inđije. 

I ranije je nestajao    

Jedan od ljudi bliskih Ivkoviću rekao je za Kurir da ovo nije prvi incident koji je Dušan Ivković imao sa sinom.  

- On je i ranije pravio slične probleme, a uglavnom se sve završavalo na sličan način - navodi se.  

Prema nekim informacijama, Ivković mlađi je zapao u poslovne nedaće, iz kojih nije mogao lako da ispliva. Navodno je prvo otišao u Novi Sad u želji da riješi probleme, a njegov otac je tamo i pokušao da ga nađe. Međutim, kako je Petar ranije odlazio u jedan motel u blizini Inđije, tamo su ga pronašli, i to u prilično lošem psihičkom stanju. On je nakon toga smješten u jednu privatnu kliniku na lečenju.   

Držao lokale u Beogradu   

Petar Ivković je ranije držao nekoliko prestižnih lokala u Beogradu, a bio je i poslovno vezan za jedan poznati svjetski lanac kafića. Dudin stariji sin rođen je u Beogradu i počeo je da igra košarku u Radničkom s Crvenog krsta. Međutim, rano je završio igračku karijeru i kasnije je postao menadžer. Ni u ovom poslu nije se dugo zadržao. Završio je menadžment na univerzitetu u SAD.  

Sve se dobro završilo    

S druge strane, jedan od najtrofejnijih košarkaških trenera Evrope rekao je za Kurir da je sve u redu sa njegovim sinom.  

- Nema nikakvih problema, prijatno - bilo je sve što je rekao Dušan Ivković.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.