ZMAJEVI

Todorović: Džeko i Pjanić su posebni na svoj način

Todorović: Nadam se da ćemo svi biti zdravi i ne bi trebali imati problema u baražu. Arhiv

Avaz Sport

30.7.2020

Naš reprezentativac iz RB Salcburga Darko Todorović (23) je u razgovoru za zvanični Youtube kanal BHFanaticos istakao da je atmosfera u svlačionici "Zmajeva" odlična. 

- Imam korektan odnos sa svim igračima. Dosta dugo poznajem Ćivića, Gojaka, Pirića i Prevljaka, rekao je Todorović te dodao: 

- Najviše vremena provodim sa Ćivićem i Gojakom, jer smo zajedno igrali u U-21 reprezentaciji. Što se tiče mog uzora, naravno to je Edin Džeko. Edin se prijateljski ponaša prema svima. Veliki je igrač, društven je, može se s njim popiti kafa i popričati i o drugim stvarima. Opušten je i dobar za druženje

Pored Džeke, biranim riječima je govorio i o Miralemu Pjaniću. 

Svaki od njih je poseban na svoj način. I kao igrači, i kao osoba. Za Edina sam već rekao... Bilo mi je čudno još od prvog dana kad sam vidio Džeku pored sebe. Kada sam god sjedio s njim, bilo mi je čudno. Jednom prilikom smo bili u teretani, a Edin me je počeo ispitivati o Slobodi. Bilo mi je čudno kako on sa mnom normalno priča, pa sam se malo pogubio. Što se tiče Pjanića, svi imamo korektan odnos s njim. Zahvalan sam obojici na svemu i nadam se da će što duže ostati u reprezentaciji, rekao je Todorović, koji je potom otkrio da su "Zmajevi" već analizirali reprezentaciju Sjeverne Irske, oktobarskog protivnika u baražu za Euro .

Kako kaže, očekuju nas teške utakmice u baražu. 

- Stručni štab nismo mogli upoznati uživo, ali smo imali online treninge. Nadam se da ćemo svi biti zdravi i ne bi trebali imati problema u baražu, zaključio je naš reprezentativac iz RB Salcburga. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.