PIŠE EL LARGUERO

Tri zvijezde Reala predvode pobunu protiv Anćelotija

Kraljevski klub bilježi dobre rezultate na startu sezone, međutim ima nezadovoljnih fudbalera

Anćeloti: Isko stigao u klub u njegovom prvom mandatu. TWITTER

E. Ćosić

21.9.2021

Iako Real Madrid bilježi odlične rezutate na startu sezone, čini se da nije sve tako bajno u redovima kraljevskog kluba. Naime, prema pisanju i "El Larguera", tri zvijezde su nezadovoljne minutažom i predvode tihu pobunu protiv Karla Anćelotija (Carlo Ancelotti).

Isti medij navodi da je riječ o Marku Asensiju (Marco), Marselu (Marcelo) i Isku (Isco). Navodno, Anćeloti ne vidi Asensija u svom planu, međutim igrač to nije znao, pa je u prijelaznom roku odbio nekoliko ponuda. Marselo je također u podređenom položaju, jer su ispred njega Ferlan Mendi (Ferland Mendy), David Alaba, a tu je i mladi Migel Gutierez (Miguel Guttierez).

Italijanski stručnjak je po dolasku u klub insisitirao na ostanku Marsela, koji je do sada odigrao samo dvije minute. I Isko (Isco) je nesretan zbog statusa u klubu. Međutim, on se ne želi odreći svoje plate (osam miliona eura), koja mu otežava pronalazak novog kluba.

"Kraljevi" nakon pet odigranih utakmica u ligi drže lidersku poziciju sa 13 osvojenih bodova, a tim je slavio i u prvoj utakmici Lige prvaka protiv Intera (1:0).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.