MANČESTER JUNAJTED

Pogba o nastavku karijere: Vidjet ćemo ko će biti trener, moguće je da će odluka zavisiti od toga

Želim da dobro završim sezonu, pa ćemo vidjeti šta će budućnost donijeti, izjavio je Pogba

Pol Pogba. Arhiva

G. Š.

13.3.2022

Odavno se priča o tome da li će Pol Pogba (Paul)na ljeto ponovo otići iz Mančester junajteda. Ili će produžiti ugovor. Francuz odbija konkretan odgovor na to pitanje, ali čini se da ga i sam ne zna. Ako je suditi po najnovijoj izjavi koju je dao na tu temu, govoreći za RMC radio, najavio je da će odluku donijeti tek kada klub sa Old Traforda bude saopštio ime trenera koji će na klupi zamijeniti Ralfa Rangnika (Rangnick).

- Videjet ćemo ko će biti trener, moguće je da će odluka zavisiti od toga. Želim da dobro završim sezonu, pa ćemo vidjeti šta će budućnost donijeti, izjavio je Pogba, koji će uskoro biti slobodan za izbor novog kluba, a najčešće se spominje Juventus, ali i Pari Sen Žermen i Barcelona.

Podsetimo, Nijemac je krajem prošle godine angažovan umjesto Olea Gunara Solskjera (Gunnar Solskjaer), ali samo privremeno za ulogu menadžera. Dogovor je da po završetku sezone postane savjetnik, a da na njegovo mjesto bude angažovan neko drugi.

Engleski mediji su pisali da Pogba planira ostanak ukoliko bi Rangnik nastavio da vodi ekipu, ali pitanje je koliko u Junajtedu uopšte razmišljaju o toj opciji. Realnije je da će na klupu neko drugi, a iskusni Nijemac u kancelariju. Kao opcije dosad su najviše puta pominjani Maurisio Poketino (Mauricio Pochettino), koji će poslije eliminacije iz Lige prvaka gotovo sigurno napustiti PSG u maju i Ajaksov Erik ten Hag, ali zbog novonastalih problema u Čelziju piše se i o Tomasu Tuhelu (Thomas Tuchel).

Kao igrač koji uskoro postaje slobodan francuski vezista privlačan je mnogim klubovima. Najčešće se pominje povratak u Juventus kod Maksa Alegrija s kojim je već imao uspešnu saradnju u Torinu. Na listi zainteresovanih su i Pari Sen Žermen i Barselona.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.