BARCELONA

Laporta: Dovest ćemo najmanje četiri nova igrača

Svi mogu tvrditi što god hoće i to je dio nogometa, veliki klubovi zainteresirani su za velike igrače

Đoan Laporta. Arhiva

G. Š.

26.3.2022

Predsjednik Barcelone Đoan Laporta (Joan) najavio je nova osvježenja u sastavu katalonskog diva. Velikan s Kamp Noua ima ozbiljne planove i na ljeto bismo u ekipi trebali vidjeti nekoliko novih lica. Naime, Laporta je u razgovoru za "El Periodico" izjavio:


Ideja je pojačati napad, sredinu i obranu

- Dovest ćemo najmanje četiri nova igrača! Ideja je pojačati napad, sredinu i obranu, najavio je ofenzivu čelnik Barcelone.

Dva od četiri pojačanja španjolski su mediji pronašli u Francku Kessieju s kojim je "posao već zaključen", a spominje se i Andreas Christensen iz Čelzija s kojim Barca navodno ima "usmeni dogovor". U jednom drugom razgovoru, onom za "Mundo Deportivo" tema su bile i dvije mega zvijezde svjetskog nogometa - Killian Mbappé i Erling Haaland. Je li Barca stvarno kontaktirala Mbappéa i njegov tim?

- Svi mogu tvrditi što god hoće i to je dio nogometa, veliki klubovi zainteresirani su za velike igrače. No, neću ulaziti u razgovore o konkretnim igračima jer to samo može nanijeti štetu interesima kluba. Da pričamo o nekom igraču, da pokažemo namjeru, samo bismo podigli njegovu cijenu. Imamo ljude koji se brinu da ekipa napreduje i sve smo zadovoljniji određenim pomacima. Ekipa je prioritet i to želim naglasiti. Ekipa se pojačava u svim redovima i ono što želim naglasiti je to da ne tražimo igrače koji su iznad ekipe, rekao je Laporta.


Nećemo ulaziti u operacije koje bi mogle ugroziti klub

Isti je odgovor i za Haalanda.

- Ponavljam, neću govoriti o konkretnim imenima, ali mogu vam reći da nećemo ulaziti u operacije koje bi mogle ugroziti klub, poručio je predsjednik Barcelone,prenos SN.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.