MEĐUNARODNI DAN FUDBALA

Festivalsko raspoloženje u Sarajevu uoči Eura WU-17

Jučer smo poslali jednu lijepu sliku, te svim gostima želimo dobrodošlicu u grad Sarajevo i našu državu, poručuju iz SFK 2000 Sarajevo

Jučerašnjoj manifestaciji prisustvovali su i predstavnici NSBiH i fudbalerke SFK 2000 Sarajevo sa svojim stručnim štabom. NSBiH

Piše: G. Š.

26.4.2022

Na trgu ispred BBI Centra jučer je održano novo, veliko fudbalsko druženje. U organizaciji Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i SFK 2000 Sarajevo okupili su se brojni mališani, koji su proveli sunčano poslijepodne u znaku sporta, odnosno fudbala.

- Uz edukativne radionice, igrice sa loptom na velikom terenu, nagrade i odlično druženje obilježen je današnji dan, Međunarodni dan fudbala i prijateljstva, a ujedno najavili predstojeće Evropsko prvenstvo za kadetkinje, koje dolazi u našu državu i grad Sarajevo, saopćeno je iz NSBiH.

Atmosfera uoči početka Evropskog prvenstva WU-17 je festivalska. 

- S nestrpljenjem očekujemo prvi sudijski zvižduk i utakmice. Jučer smo poslali jednu lijepu sliku, te svim gostima želimo dobrodošlicu u grad Sarajevo i našu državu, poručuju iz SFK 2000 Sarajevo.

Dodajmo i to da su jučerašnjoj manifestaciji prisustvovali predstavnici NSBiH i fudbalerke SFK 2000 Sarajevo sa svojim stručnim štabom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.