BODIBILDING

Eldin Bećarević: Za jesen pripremam „powerlifting“ svjetske i evropske rekorde

Do novembra i nastupa na “Mr. Universe” pod pokroviteljstvom “NABA“ federacije, pored redovnih treninga, posvetit će se i trenerskom dijelu posla

Bećarević: Bože zdravlja, volja je tu. Avaz

Piše: Er. B.

19.7.2022

Eldin Bećarević je na Svjetskom prvenstvu u bodibildingu „Kopar 2022.“, kao i Balkanskom kupu u Knjaževcu, osvojio po zlatnu medalju u srednjoj kategoriji do 80 kilograma. Također, na Balkanskom kupu osvojio je prvo mjesto i u „Classic Physique“ diviziji i titulu apsolutnog prvaka, što mu automatski osigurava ”Pro Elite” kartu u IBFF federaciju. 

- Žao mi je što i ove godine neću nastupiti na Jagodina Open, koji je inače najprestižnije takmičenje u regiji, kao i Kupu Vojvodine za koji je sentimentalno vezan, jer sam na tom takmičenju osvojio prvu titulu apsolutnog prvaka pobijedivši regionalne zvijezde u bodibildingu, rekao je Bećarević.

Do novembra i nastupa na “Mr. Universe” pod pokroviteljstvom “NABA“ federacije, pored redovnih treninga, posvetit će se i trenerskom dijelu posla...

- Za jesen pripremam „powerlifting“ svjetske i evropske rekorde u GPC, WUAP i prestižnoj WRP federaciji. Bože zdravlja, volja je tu - rekao je Bećarević.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.