NAJELEGANTNIJE IZDANJE

Bivša hrvatska predsjednica pažnju privukla elegantnom kombinacijom: Bodrila Vatrene u Kataru

Dok je za prethodne utakmice vatrenih birala navijačke kombinacije, ovaj put se pojavila u elegantnoj bijeloj haljini do koljena

Kolinda Grabar-Kitarović ponosno raširila hrvatsku zastavu. Instagram

Z. K.

17.12.2022

Kolinda Grabar-Kitarović, bivša hrvatska predsjednica za posljednji nastup svoje nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru birala je najelegantnije izdanje do sad. Grabar-Kitarović snimljena je na tribinama Khalifa International stadiona, a pažnju je privukla elegantnom kombinacijom.

Dok je za prethodne utakmice vatrenih birala navijačke kombinacije, ovaj put se pojavila u elegantnoj bijeloj haljini do koljena.

Uz haljinu nosila je i bež salonke, a oko vrata je zavezala maramu na prepoznatljive crveno-bijele kockice. Također, u jednom trenutku je ponosno raširila hrvatsku zastavu te s osmijehom pozirala za fotografije.


- Još jednom, al’ ovaj puta jače! Cijeli svijet zna naše navijače. Cijeli svijet sad gleda i prati Da vidi kako igraju Hrvati - poručila je na Instagramu uz fotografiju sa stadiona.

Bivša hrvatska predsjednica privukla je pažnju i sinoćnjim pojavljivanjem na modnoj reviji u Kataru, a vitkom linijom i modnom kombinacijom zaradila je niz komplimenata.

Grabar-Kitarović od početka prvenstva bila je među najvatrenijim navijačima susjeda, a mnogi su je prepoznavali po upečatljivim modnim kombinacijama - počev od narodne nošnje do posljednjeg elegantnog izdanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.