TRENER ŠIROKOG

Barbarić pred Borac: Moramo biti maksimalno motivirani

Očekuje od svojih igrača da poprave neke stvari

Barbarić i Mašić. FENA

A. V.

23.2.2023

U 20. kolu Premijer lige BiH sastaju se FK Borac Banja Luka i NK Široki Brijeg, a susret će biti odigran na Gradskom stadionu u Banjoj Luci u petak s početkom u 18,30 sati.

Poštovanje protivniku

Trener Ivica Barbarić koji danas slavi 61. rođendan najavio je susret u Banjoj Luci istaknuvši kako je ovo derbi kola jer međusobno igraju drugoplasirana i trećeplasirana momčad.

- Znamo da je Borac momčad koja je na domaćem terenu manje više favorit, trebamo prema njima iskazati poštovanje, ali moramo biti maksimalno motivirani za ovaj susret - kazao je Barbarić koji očekuje dobru utakmicu, a od svojih igrača da poprave neke stvari.

- Tu prije svega mislim na prepoznavanje situacije i brzo postavljanje u skladu s prilikama u igri. Ne smijemo izgubiti kompaktnost koju smo prošli put izgubili, a samim time i intenzitet i potrebnu koncentraciju – dodao je.

Osvrnuo se i na igrački kadar u kojem uvijek ima izazova s određenim ozljedama.

- Pripremni dio je jako specifičan zbog vremenskih prilika i duge stanke. Uvijek ima određenih povreda i viroze, ali tek ćemo poslije treninga imati sliku oko igračkog kadra - rekao je trener Širokog.

Dobra atmosfera

Defanzivac Ilija Mašić naveo je kako među igračima vlada dobra atmosfera i da momčad želi biti na tragu igara iz prvog dijela sezone.

- Nadam se da ćemo se pokazati u najboljem mogućem svjetlu. Nažalost, nismo prošli u Kupu, ali ne mislim da je to nešto crno. Želimo biti na tragu onih utakmica iz prvog dijela sezone i da nas krase stvari koje su nas tada krasile i da pokušamo osvojiti bod ili bodove - rekao je Ilija Mašić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.