RIJEŠENE SVE DILEME

Potvrđeno za koju će reprezentaciju braniti Vladan Kovačević

Zvanično je potvrđeno da će golman Vladan Kovačević (24) ubuduće konkurisati za mjesto u fudbalskoj reprezentaciji Srbije

Vladan Kovačević. Twitter

2.3.2023

Zvanično je potvrđeno da će golman Vladan Kovačević (24) ubuduće konkurisati za mjesto u fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

- Jedan od najboljih golmana poljske Ekstraklase Vladan Kovačević sa velikim zadovoljstvom prihvatio je poziv selektora A tima Dragana Stojkovića i trebalo bi uskoro da bude dio najboljeg tima Srbije – potvrđeno je iz Fudbalskog saveza Srbije.

Kovačević je rođen u Banjoj Luci.

- Ima 24 godine, svojevremeno je branio za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Standardan je u Rakovu, klubu koji je lider šampionata Poljske i već neko vrijeme je na skeneru direktora A tima Stevana Stojanovića, samim tim i selektora Dragana Stojkovića. Ukoliko sve bude u redu sa papirologijom i od FIFA-e na vrijeme stignu odgovarajuća dokumenta, očekuje se da Kovačević bude na raspolaganju već u martu kad reprezentaciju Srbije očekuje početak takmičenja u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i utakmice protiv Litvanije u Beogradu i Crne Gore u Podgorici – saopćeno je iz FSS.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.