NEZADOVOLJNI SUĐENJEM

Partizan ne želi igrati polufinale kupa sa Zvezdom: Nazvali sudiju "diletantom"

"Crno bijeli" su izjavili da se možda neće pojaviti na utakmici polufinala Kupa Srbije protiv Zvezde za četiri dana

Igrači Partizana sa navijačima. Instagram

Di. R.

20.4.2024

Fudbaleri Crvene zvezde su u okviru 31. kola srbijanskog prvenstva pobijedili ekipu Partizana rezultatom 3:2 i tako osigurali prvo mjestu na tabeli.

FK Partizan je nakon završetka utakmice izdao saopštenje u kojem javno prozivaju glavnog arbitra susreta Pavla Ilića zbog nekoliko kontroverznih odluka sa današnjeg susreta. 

- Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. vječiti derbi. Čovjek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena - poručili su iz Partizana.

"Crno bijeli" su zatim izjavili da se možda neće pojaviti na utakmici polufinala Kupa Srbije protiv Zvezde koja se igra za četiri dana.

- Poslije još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobijedimo meč u kome smo u većem dijelu bili bolji tim i imali vodstvo. Iz tog razloga, Fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, podcjenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu - dodali su iz FK Partizana.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.