HOTEL MONTI

Doživite zimu u hotelu Monti na Igmanu

Zimska čarolija na Igmanu: Uživajte u vrhunskom smještaju i avanturama za cijelu obitelj u Hotelu Monti i Snow&Fun parku Montini

Doživite zimu u hotelu Monti na Igmanu. Hotel Monti

26.2.2024

Hotel Monti je izvanredan primjer vrhunskog smještaja koji nudi nevjerovatno iskustvo boravka gostima. Jedan od ključnih elemenata vrhunskog smještaja je udobnost. Svaka soba dizajnirana je sa posebnom pažnjom kako bi osigurala maksimalnu udobnost i komfor gostima. Gostima je na raspolaganju širok spektar sadržaja koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije – unutarašnji bazen i Six Sense Spa koji Vam nude 1.200 m2 spa prostora, finsku saunu, parnu sobu, jacuzzi kadu, slanu sobu te Physiotherm infracrvenu kabinu. Fitness centar koji je opremljen najmodernijijim i visokokvalitetnim spravama za vježbanje i predstavlja oazu za sve goste koji cijene aktivan i zdrav način života.

Čudesne avanture rezervisane za naše najmlađe omogućene su u vanjskoj igraonici koja je smještena usred prekrasnog planinskog krajolika. Avanturistički dječiji park sa penjalicama, ljuljačkama i toboganima našim mališanima pruža sate igre i avanture. Neka nevjerovatan svijet zabave počne!

Grupacija kojoj pripada hotel Monti otvorila je i Snow park Montini za djecu i početnike koji se nalazi odmah pored hotela, a prostor je pretvoren u pravu igraonu na otvorenom.

Doživite zimu u hotelu Monti na Igmanu. Hotel Monti

Simbolično u godini kada obilježavamo 40 godina od Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu - prvi put na olimpijskim planinama Bjelašnici i Igmanu imamo vrhunski organizovano skijalište za djecu i početnike sa svim dodatnim sadržajima i aktivnostima.

Među sadržajima koje nudimo su ski lift, eskalator i skijalište za one najmlađe i početnike koji "prave prve korake na snijegu", super zabavni snow tubing te snježna vrteška/carousel koja će im priuštiti smijeh i radost dok se vrte u magičnom planinskom okruženju.

Vidimo se u hotelu Monti i Snow&Fun parku Montini!

Doživite zimu u hotelu Monti na Igmanu. Hotel Monti

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.