SKANDAL

Kome prijeti Amela Šehović, žena direktora OSA-e?

Poznata po najavljivanju procesuiranja ili hapšenja rivala SDA

Status Šehovićke na Facebooku: Koga nišani pjevaljka

Piše: M. Aš.

7.9.2018

Amela Šehović-Mehmedagić, javnosti poznata kao pjevačica i supruga direktora Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA) Osmana Mehmedagića Osmice, objavila je prije nekoliko dana na društvenoj mreži Facebook skandaloznu fotografiju na kojoj pozira s automatskom puškom u rukama! 


Mehmedagić: Distributer pamfleta

Poluanonimna pjevaljka

Ova poluanonimna folk pjevaljka i kontroverzna supruga direktora OSA-e, koji je inače glavni distributer pamfleta protiv lidera SBB-a Fahrudina Radončića, objavila je fotografiju s automatskom puškom uz potpis: „Jel me ko tražio.“

Na jedan od komentare svojih Facebook prijatelja: „Ko je na nišanu?“, ona je odgovorila: „Za sada samo nišanim.“ No, nije poznato gdje je ova fotografija nastala i odakle supruzi direktora OSA-e automatsko naoružanje kakvo imaju samo specijalne jedinice državnih sigurnosnih agencija.

Šehovićka je inače već duže vrijeme poznata po tome da na društvenim mrežama objavljuje razne informacije o navodnim istragama, najavljivanju procesuiranja ili hapšenja rivala SDA.

Poznata je i po tome što je na Facebooku objavljivala i podatke koji se odnose na rad OSA-e, istrage koje vodi njen suprug, i to sve s radnog mjesta u „BH Pošti,“ gdje je nedavno uhljebljena na poziciji stručnog saradnika za poštanski saobraćaj - sektor za poštanski promet.

Lascivne fotografije

Ali, kada ne raznosi poštu, a estradni nastupi, koji su skoro pa nepostojeći s obzirom na vokalne sposobnost, Šehović se bavi društvenim mrežama, političkim komentarima, prijetećim aluzijama i, naravno, svojim blago lascivnim fotografijama koje priliče estradnim umjetnicima.  

Zaposlila prijatelja Kalimera

Šehovićka je poznata i po tome što je uspjela nagovoriti supruga Osmicu da u OSA-u zaposli njenog prijatelja i imitatora koji se oblači kao žena Edina Alađuza Kalimera.

Ovaj skandal, o kojem je brujala cijela država, Osmica je javnosti prešutio kako bi ženi ispunio želju da joj prijatelj dobije posao na državnim jaslama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.