IZBORI 2018.

PDA: Građani su prepoznali naše ideje

Investiranjem u naše resurse pokrenut će se i proces zapošljavanja, a ulaganjem u obrazovanje mladih, kroz stipendiranje i kreditiranje, može se zaustaviti i njihov odlazak

S konferencije za medije. D. Stojnić

M.Z.

2.10.2018

Primarijus doktor Azra Pašalić, nosilac liste PDA za Narodnu skupštinu Republike Srpske, u izbornoj jedinici 1, zahvalila je na današnjoj konferenciji za novinare svojim sugrađanina, ali i drugima s područja regije Prijedor koji su ih svojim prisustvom podržali na dosadašnjim stranačkim tribinama.

- Drago nam je što su građani prepoznali političku ideju i koncepciju ove stranke. PDA je multietnička partija, što pokazuje i naša lista - rekla je Pašalić.

Dodala je da u PDA podržavaju ravnomjeran razvoj svih lokalnih zajednica.  

- Investiranjem u naše resurse pokrenut će se i proces zapošljavanja, a ulaganjem u obrazovanje mladih, kroz stipendiranje i kreditiranje, može se zaustaviti i njihov odlazak. Moramo gledati optimistično na budućnost i pokušati nadoknaditi izgubljeno vrijeme - istakla je Pašalić.

Fehret Terzić, kandidat PDA za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 1, pozvao je potencijalne birače da izaberu, kako je rekao, njihove najbolje predstavnike da bi najbolje uradili ono što su zacrtali.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.