VREMENSKA PROGNOZA Saopćenje Federalnog hidrometeorološkog zavoda

Uživajte u jeseni: I danas sunčano i toplo

U Krajini i jugozapadnim područjima Bosne danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim dijelovima zemlje malo do umjereno oblačno i sunčano

Avaz.ba
16.10.2018 07:32

Foto: Ilustracija

U Krajini i jugozapadnim područjima Bosne danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim dijelovima zemlje malo do umjereno oblačno i sunčano.

Jutarnja temperatura od 6 do 12, a najviša dnevna do 26 stepeni.

Meteorolozi najavljuju i sutra pretežno sunčano vrijeme. U Krajini i na jugozapadu pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima. Poslije podne porast oblačnosti sa sjeverozapada. Jutarnja temperatura od šest do 12, na jugu od 13 do 16, a najviša dnevna od 18 do 24, na jugu do 26 stepeni.

U četvrtak će biti pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti i više sunčanih perioda. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu od 13 do 16, a najviša dnevna od 18 do 24, na jugu do 26 stepeni.

U petak će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana postupno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 15, a najviša dnevna od 16 do 23, na jugu do 25 stepeni.

NA VRH