SARAJEVO

MUP KS zahvalio na izrazima podrške i saučešća

Na policajce su pucale osobe koje su pokušavale otuđiti Volkswagen Golf VI hrvatskih registarskih oznaka

Arhiv

FENA

30.10.2018

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo,  s policijskim komesarom Mevludinom Halilovićem na čelu, zahvalila je građanima, predstavnicima diplomatskih misija, domaćih i međunarodnih organizacija i institucija, nevladinim organizacijama i udruženjima, domaćim i inozemnim medijima, na upućenim izrazima saučešća i podrške povodom tragične pogibije dvojice policijskih službenika Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, koji su stradali vršeći svoje redovne poslove i zadatke na očuvanju reda i mira na području Kantona Sarajevo.

- Još jednom naglašavamo odlučnost Uprave policije MUP-a KS na daljnjem predanom i profesionalnom radu i obavljanju svih postavljenih zadataka, u cilju osiguranja lične i imovinske sigurnosti svih stanovnika i posjetilaca Kantona Sarajevo, kao što je to i do sada bio slučaj - saopćeno je iz Uprave policije MUP-a KS.

Podsjećemo, Adis Šehović i Davor Vujinović ubijeni su u petak u ranim jutarnjim satima u sarajevskom naselju Alipašino Polje. Na njih su pucale osobe koje su pokušavale otuđiti Volkswagen Golf VI hrvatskih registarskih oznaka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.