DRUŠTVENE MREŽE

"Mladi i nadobudni ljevičari" o sastanku Izetbegovića i Čovića

Lideri SDA i HDZ-a kazali su jučer kako su njihove stranke partneri i stub napretka u BiH

Članovi SDP-a na privatnom druženju u Konjicu. Facebook

Avaz.ba

1.12.2018

Članovi Socijaldemokratske partije BiH na privatnom druženju u Konjicu sjetili su se kolega iz Stranke demokratske akcije i Hrvatske demokratske zajednice BiH te njihov jučerašnji sastanak nazvali "sklapanjem braka".

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović sastali su se jučer u Mostaru, zajedno sa svojim delegacijama, da bi razgovarali o budućem djelovanju i saradnji ove dvije političke stranke u našoj zemlji.

Oni su nakon sastanka, između ostalog, poručili da su "SDA i HDZ partneri i stub napretka u BiH".

Visokorangirani kadrovi SDP-a, poput generalnog sekretara Irfana Čengića, političkog direktora Damira Mašića i potpredsjednika Glavnog odbora SDP-a Vojina Mijatovića, tokom privatnog druženja u Konjicu odlučili su putem društvene mreže, uz svoju fotografiju, prokomentirati ovaj sastanak u Mostaru.

- Iz Hercegovine želimo da čestitamo sretno sklapanje braka SDA i HDZ-u od mladih nadobudnih ljevičara. Sretno mladencima - napisali su na Facebooku.


Članovi uputili "čestitke". Printscreen

Vojin Mijatović je prije toga kazao da ljubavni trougao SNSD-SDA-HDZ predstavlja jedinu i istinsku ljubav u zemlji.

- A kad ima toliko ljubavi, može se progutati i negiranje države i nekonstitutivnost Srba u FBiH i nelegitimnost Željka Komšića i naoružavanje MUP-a RS i ratna prošlost Šefika Džaferovića i zastava RS u Predsjedništvu i još mogu nabrajati do ujutru. Nema toga što ljubav ne može pobijediti. Živjela ljubav i, narode, pred sljedeće izbore ponovo udaramo jedni na druge. Ali sačekajmo malo jer neke ljubavi znaju biti i tužne - napisao je Mijatović.

Mijatovićev status na Facebooku. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.