DVOSTRUKO SLAVLJE

Uz rođendansku tortu i šampanjac Mirko Ćurić proslavio pobjedu

Autor:P.M.

17.2.2019

Uz šampanjac, rođendansku tortu i slavljeničku kolonu, ulicama grada Trebinja, večeras je Mirko Ćurić kandidat SNSD-a za gradonačelnika Trebinja na prijevremenim izborima, koga je podržalo još osam partija, proslavio ubjedljivu pobjed.  

Prema podacima iz SNSD-a, Mirko Ćurić je osvojio 9.728, a njegov protivkandidat iz koalicije ”Trebinje zaslužuje bolje“ dr Saša Borjan 4.511 glasova.

Proslavljajući pobjedu Ćurić je istakao da je prema podacima izbornog štaba SNSD-a osvojio 70 posto glasova birača u odnosu na svog protiv kandidata Sašu Borjana iz koalicije „Trebinje zaslužuje bolje“.

- Ono što je najbitnije jeste da idemo naprijed, idemo tamo gdje smo stali. Poruka je da smo radili itekako dobro u protekle dvije godine. Ovo je izuzetan rezultat u našu korist, prednost naše koalicije. Ni na jednom biračkom mjestu nismo izgubili , što je najbitnije, što znači da smo prisutni u svim mjesnim zajednicama, radimo sistemski- naglasio je Ćurić.

Iz izbornog štaba koalicije „Trebinje zaslužuje bolje“ rečeno je da dr. Saša Borjan večeras neće davati izjave za javnost.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.