MISTERIJA

Prijatelji Amara Kozlića: Da li ćemo ikada znati istinu, gdje si ti?

Mladić, upravljajući očevim “Audijem”, doživio nesreću u kojoj su stradali njegovi prijatelji Huso Delić i Almen Begović

Izvlačenje automobila nakon nesreće. Avaz

Piše: D. Pašalić / Avaz.ba

27.9.2019

Policajci mjesecima tragali za tijelom - Avaz
Dvojica mladića nastradali - Avaz
Ronioci tragali za tijelom nesretno Kozlića - Avaz
Tijelo mladića nikada nije pronađeno - Avaz
Strašne slike s mjesta nesreće - Avaz

Prošle su više od dvije godine od nezapamćene tragedije koja se dogodila u Lašvi kod Zenice, kada je mladić Amar Kozlić, upravljajući očevim “Audijem”, doživio saobraćajnu nesreću u kojoj su stradali njegovi prijatelji Huso Delić i Almen Begović.


Večernji provod

Podsjetimo, nakon večernjeg provoda, mladići su se iz Viteza vraćali kući za Zenicu, kada je “Audi” završio u rijeci Lašvi. Tijela njegovih prijatelja su pronađena u automobilu, dok tijelo Amara, za kojeg se pretpostavlja da je, također, završilo u rijeci, nikada nije pronađeno. 

Iako će se u februaru navršiti tri godine, porodica još nikada nije izgubila nadu da će njihov sin biti pronađen. Svakog dana očekuju poziv, vijest, informaciju. I policija, također, još traži tijelo Kozlića i apelira na građane da, ako imaju bilo kakve informacije o njemu, o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu.  

Budući da je prošlo dosta vremena od nestanka Kozlića, njegovi prijatelji odlučili su napraviti i Facebook stranicu kako bi i na taj način došli do nekih saznanja.

Živ ili mrtav

"Da li ćemo ikada znati istinu, gdje si ti? Na nebu ili na zemlji?”, samo su neki od natpisa na grupi “Da li je živ ili mrtav - saznajemo?”. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.