PORUKE

DF: Čović žali što ne može pomoći Dodiku u glasanju protiv države BiH

DF: Skandalozne izjave Čovića. Arhiv

Avaz.ba

29.10.2019

Demokratska fronta smatra skandaloznom izjavu predsjednika HDZ-a Dragana Čovića, koji ističe da u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine uvijek fali jedan glas u ime hrvatskog naroda, a protiv Bosne i Hercegovine.

Čović otvoreno poručuje da je za državu Bosnu i Hercegovinu loše to što on, zajedno sA Miloradom Dodikom, nije u mogućnosti da svaki put kada bi se za to ukazala prilika, glasa protiv interesa države Bosne i Hercegovine.

Ono što je ipak dobro jeste činjenica da Čović nije u toj mogućnosti, jer bi, kako najavljuje danas i kako to najavljuje njegov partner Milorad Dodik, NATO put Bosne i Hercegovine već bio likvidiran.

Zahvaljujući građanima Bosne i Hercegovine, koji nisu dopustili da se u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine formira koalicija za definitivno razbijanje države Bosne i Hercegovine, borba protiv takvih intencija nastavit će se do konačne pobjede državnih ili antidržavnih snaga.

Demokratska fronta, na čelu sA predsjednikom Komšićem, nastavit će tu borbu. Nikada Čović i Dodik neće ostvariti svoje planove dok je građana BiH koji će uvijek biti spremni da ih u tome spriječe, navodi se u saopćenju Demokratske fronte.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.