SAOPĆENJE Putem kablovskih paketa

Nova BH dostupna svim građanima BiH preko Telemacha

U periodu održavanja vrhunskih sportskih događaja ekskluzivno pravo prijenosa najelitnijeg evropskog nogometnog takmičenja Liga prvaka osigurano je na medijskoj kući Nova BH

Sponzorisani tekst
16.01.2020 16:24

Kompanija Telemach obavještava da je svim građanima BiH programski sadržaj Nove BH i ostalih kanala iz ponude ove kompanije dostupan putem Telemachovih kablovskih paketa, Total TV ili EON paketa preko bilo kog interneta. 

Najgledaniju televiziju u Bosni i Hercegovini s nacionalnom frekvencijom Nova BH, uz bilo koji internet bilo gdje u zemlji, svako može da ima odabirom Telemachovih paketa van mreže (EON TV paketi).

U periodu održavanja vrhunskih sportskih događaja ekskluzivno pravo prijenosa najelitnijeg evropskog nogometnog takmičenja Liga prvaka osigurano je na medijskoj kući Nova BH. Nova BH, također, ekskluzivno emitira i utakmice nogometne “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine u baražu za Evropsko prvenstvo 2020., a u okviru svog zabavnog sadržaja prenosi i najgledanije takmičenje mladih pjevačkih talenata ''Zvezde Granda'' i jednu od najpopularnijih serija ''Lud, zbunjen, normalan''.

Emisija ''Nova IN'' svakodnevno u domove gledalaca donosi najnovije vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja te priče o životu poznatih ličnosti. Centralna informativna emisija Dnevnik Nove BH emitira se svakog dana u 18:30 sati, a u okviru kojeg gledaocima prezenteri pružaju najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta.

Kontinuirano radeći na unapređenju usluga, kompanija Telemach obavještava građane da će i ubuduće korisnicima garantirati najbolji sadržaj, najgledanije kanale, kao i najkvalitetniji servise.

Tagovi

Nova BH Telemach
NA VRH