SAOPĆENJE

Nova BH dostupna svim građanima BiH preko Telemacha

U periodu održavanja vrhunskih sportskih događaja ekskluzivno pravo prijenosa najelitnijeg evropskog nogometnog takmičenja Liga prvaka osigurano je na medijskoj kući Nova BH

Sponzorisani tekst

16.1.2020

Vrhunski sadržaj. Nova BH

Kompanija Telemach obavještava da je svim građanima BiH programski sadržaj Nove BH i ostalih kanala iz ponude ove kompanije dostupan putem Telemachovih kablovskih paketa, Total TV ili EON paketa preko bilo kog interneta. 

Najgledaniju televiziju u Bosni i Hercegovini s nacionalnom frekvencijom Nova BH, uz bilo koji internet bilo gdje u zemlji, svako može da ima odabirom Telemachovih paketa van mreže (EON TV paketi).

U periodu održavanja vrhunskih sportskih događaja ekskluzivno pravo prijenosa najelitnijeg evropskog nogometnog takmičenja Liga prvaka osigurano je na medijskoj kući Nova BH. Nova BH, također, ekskluzivno emitira i utakmice nogometne “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine u baražu za Evropsko prvenstvo 2020., a u okviru svog zabavnog sadržaja prenosi i najgledanije takmičenje mladih pjevačkih talenata ''Zvezde Granda'' i jednu od najpopularnijih serija ''Lud, zbunjen, normalan''.

Emisija ''Nova IN'' svakodnevno u domove gledalaca donosi najnovije vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događaja te priče o životu poznatih ličnosti. Centralna informativna emisija Dnevnik Nove BH emitira se svakog dana u 18:30 sati, a u okviru kojeg gledaocima prezenteri pružaju najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta.

Kontinuirano radeći na unapređenju usluga, kompanija Telemach obavještava građane da će i ubuduće korisnicima garantirati najbolji sadržaj, najgledanije kanale, kao i najkvalitetniji servise.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.