SARAJEVO Razmatran Nacrt izvještaja o radu Ministarstva odbrane

Podžić predsjedavao prvom sjednicom Stručnog kolegija MOBiH

Podžić i njegov zamjenik Okolić naglasili su značaj jačanja profesionalizma u radu

Avaz.ba
17.01.2020 13:21

Usvojen Program rada za 2020.

Foto: Fena

Ministar odbrane Bosne i Hercegovine Sifet Podžić predsjedavao je prvom sjednicom Stručnog kolegija tog ministarstva, na kojoj su razmatrani Nacrt izvještaja o radu Ministarstva odbrane za 2019. i Program rada za 2020. godinu.

Usvojen je Nacrt izvještaja o radu Ministarstva odbrane Bosne i Hercegovine za 2019. godinu i Program rada za 2020., koji će, nakon tehničkih korekcija, biti dostavljeni nadležnim institucijama na daljnje razmatranje.

Podžić i njegov zamjenik Okolić naglasili su značaj jačanja profesionalizma u radu, otklanjanje uočenih nedostataka, zakonitost u radu i izvršavanje svih zakonom propisanih zadataka Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH, saopćeno je iz MOBiH.

  • Sa sastanka
    Sa sastanka Foto: Fena

Sjednici koja je održana danas u Ministarstvu odbrane BiH, prisustvovali su zamjenik ministra za upravljanje resursima Mirko Okolić, načelnik ZŠ OSBiH, generalpukovnik Senad Mašović, zamjenik načelnika ZŠ OSBiH za resurse, generalmajor Gojko Knežević, sekretar Ministarstva odbrane BiH Muhamed Smajić, kao i ostali rukovodioci organizacionih cjelina Ministarstva odbrane BiH.

Komentari

NA VRH