OBRAT

Djevojka iz Ulcinja tvrdi: Elvedin Hamzić je moj

Kao dokaz poslala privatnu prepisku

Elsa Perović i Elvedin Hamzić. Avaz

Piše: Avaz.ba

25.1.2020

Ja sam djevojka Elvedina Hamzića, tvrdi izvjesna Elsa Perović koja se javila redakciji "Avaza", nakon što je naš portal objavio priču o nestanku mladića iz Lukavca te detalje o njegovom bijegu iz kuće u kojoj je boravio dok je navodno bio otet. 

- Ja sam njegova cura i ne pišite ništa više o njemu i onoj metli - napisala je djevojka koja tvrdi da je iz Ulcinja. 


Elsa Perović. Facebook

Ona je kao dokaz da je zaista u vezi s Elvedinom Hamzićem dostavila i screenshot poruka koje su njih dvoje razmjenjivali, a u kojima, između ostalog Elvedin objašnjava situaciju u kojoj se našao zbog veze sa Dženitom Mujčinović.

Podsjetimo, porodica mladića je sredinom januara objavila dramatičan apel u kojem je navedeno kako je mladić nestao, a u izjavi za "Avaz" tada su kazali kako su ga "otele dvije djevojke" te da ga drže "zarobljenim u kući na Dubravama". Nakon nekoliko dana, Elvedin je, kako je sam potvrdio u ispovijesti za naš portal, naveo da je pobjegao, te da je danima bio zatvoren u kući Dženite Mujčinović.


Dženita Mujčinović i Elvedin Hamzić. Facebook

S druge strane, 18-godišnja djevojka tvrdi da je Elvedin sam došao u njenu kuću te da ona nosi njegovo dijete koje namjerava roditi.

- Ona ne zna s kim se sve je*ala. Trudna nije sa njim, jer za 10 dana ne može trudnoću da utvrdi - napisala je Elsa. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.