ČESTITKE

Zoran Tegeltija čestitao Vaskrs

On je poželio da radost Hristovog vaskrsenja pruži vjeru da se savladaju sva iskušenja, podari mir i podstakne poštovanje među svima da zajedno izgrade bolje i prosperitetnije društvo

Tegeltija: Zajedno izgraditi bolje i prosperitetnije društvo. Arhiv

Avaz.ba

17.4.2020

Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Zoran Tegeltija čestitao je Vaskrs Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti, sa željom da radost Hristovog vaskrsenja pruži vjeru za savladavanje svih iskušenja.

- Povodom praznika Hristovog vaskrsenja, Vama, arhijerejima, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti koji praznuju po julijanskom kalendaru, upućujem iskrene čestitke sa željom da ovaj praznik provedete u miru, zdravlju i sreći - naveo je Tegeltija.

On je poželio da radost Hristovog vaskrsenja pruži vjeru da se savladaju sva iskušenja, podari mir i podstakne poštovanje među svima da zajedno izgrade bolje i prosperitetnije društvo, saopćeno je iz Vijeća ministara, prenosi Srna.

- U iščekivanju najvećeg hrišćanskog praznika, pozdravljam vas tradicionalnim pozdravom: Hristos vaskrse – vaistinu vaskrse! - navedeno je u čestitki.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.