ODLUKE

Glavno vijeće podržalo stav Odjela za branitelje o kandidaturi Cikotića

Glavno vijeće HNS-a pozvalo je sve građane na pridržavanje mjera i preporuka nadležnih tijela povodom pandemije

Usvojen prijedlog teksta političkog okvira. GV HNS

Avaz.ba / Fena

16.6.2020

Glavno vijeće Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH na sjednici u ponedjeljak usvojilo je prijedlog teksta političkog okvira, koji je uputilo Predsjedništvu HNS-a na usvajanje, koji bi koristile sve političke stranke, nezavisne liste i pojedinci koji participiraju u HNS-u u svim slučajevima pregovaranja i koaliranja s drugim političkim subjektima, priopćeno je iz tog vijeća.

Glavno vijeće HNS-a, kako je istaknuto, u cijelosti podržava stav Odjela za branitelje HVO-a i Domovinski rat po pitanju očitovanja o kandidaturi Selme Cikotića za ministra sigurnosti u Vijeću ministara BiH.


Usvojen prijedlog teksta političkog okvira. GV HNS

Glavno vijeće je razmatralo i određene informacije koje se odnose na namjensku proizvodnju te je zaključeno da Odjel za sigurnost i analitiku kao i Odjel za gospodarstvo pripreme cjelovitu informaciju za narednu sjednicu tog vijeća, a koja će obuhvatiti pitanja namjenske proizvodnje i skladištenja proizvoda.


S obzirom da opasnost od koronavirusa (Covid-19) koja je još uvijek prisutna, Glavno vijeće HNS-a pozvalo je sve građane na pridržavanje mjera i preporuka nadležnih tijela, stoji u priopćenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.