NA KIOSCIMA DILJEM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: EU ima i čekić za najgore!

Pročitajte i izvještaj Državne regulatorne agencije za radijacijsku i nuklearnu sigurnost BiH o curenju radioaktivnog cezija-137 u Sarajevu

Piše: Avaz.ba

4.9.2020

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte razgovor s ministrom finansija i trezora BiH Vjekoslavom Bevandom koji tvrdi da država dobro stoji finansijski! 

Pročitajte i detalje jučerašnjeg sastanka delegacija Kosova i Srbije u Vašingtonu. A saznajte i šta je odgovorio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na ponudu da prizna nezavisnost Kosova.

Pročitajte i izvještaj Državne regulatorne agencije za radijacijsku i nuklearnu sigurnost BiH o curenju radioaktivnog cezija-137 u Sarajevu.

Ekskluzivno za naš list govori i šef Delegacije EU u BiH Johan Satler, a ovom prilikom poručio je da EU ima i čekić za najgore.

Komentar dana „Logor u Lipnju“ napisao je Edin Skokić.

Na stranama Globusa čitajte šta je poručio Milo Đukanović i zašto on smatra da je u Crnoj Gori oživio velikosrpski nacionalni projekt.

Čitajte i zašto je radnicima „Poslovnosti“ zabranjen ulaz u prostorije.

Ministar unutrašnjih poslova FBiH Aljoša Čampara govorio je za „Avaz“, poručio je da očekuje podršku za izmjene zakona o policiji u KS.

Na stranama Crne hronike čitajte o detaljima pokušaja ubistva u Sarajevu u kojem je migrant izboden nožem. Također, donosimo i priču o vlasniku raznesenog BMW-a, a saznajte i zašto odbija saradnju s policijom.

Pročitajte i intervju s generalnim direktorom kompanije „Coca-Cola“ za BiH, Sloveniju i Hrvatsku Markom Doherti.

Na sportskim stranama pročitajte kako bh. nade spremaju osvetu selekciji Velsa.

Pored našeg redovnog priloga „tv extra“, tu je i naš specijalni marketinški prilog „Sretno Zmajevi“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.