NA KIOSCIMA DILJEM BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Ekonomija BiH će pasti za tri posto

BiH ponovo van svih statističkih tokova u Evropi, upitan i popis stanovništva 2023. godine

Avaz.ba
13.09.2020 06:07
  • Današnja naslovna strana "Dnevnog avaza"
    Današnja naslovna strana "Dnevnog avaza" Foto: Avaz

U današnjem printanom izdanju “Dnevnog avaza”, najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Ekonomija BiH će pasti za tri posto.

Predstavnica Ureda Evropske investicione banke (EIB) za Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru Sandrin Frišija (Sandrine Friscia) u intervjuu za "Avaz" govorila je o stanju bh. ekonomije, investicijama i aktivnim projektima, kao i o zajmovima za mala i srednja preduzeća u BiH.

BiH ponovo van svih statističkih tokova u Evropi, upitan i popis stanovništva 2023. godine.

Vlada Federacije BiH namjerava maksimalno smanjiti upotrebu keša.

Ličnost dana je Aleksandre Lakazet (Alexandre Lacazette), fudbaler Arsenala koji je ušao u historiju Premijer lige.

Pripadnici MUP-a RS učestvovali su u spektakularnoj akciji na Kanarskim otocima u kojoj je zaplijenjena skoro tona kokaina. Opširnije čitajte u današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza".

Na stranama globusa čitajte o ispitivanju oksfordske vakcine koje je nastavljeno nakon što je jedan od dobrovoljaca u zemlji razvio neželjene efekte.

Komentar dana "Pripreme za izbornu krađu" pisao je Edin Skokić.

Edin Džeko, kapiten nogometne reprezentacije BiH i napadač Rome, postao je jučer otac po treći put. Supruga Amra na svijet je donijela Daliju.

Dodjelom nagrada sinoć je spuštena zavjesa na 77. filmski festival u Veneciji. "Zlatnog lava" dobio je film "Nomadland".

Prvi slučaj reinfekcije koronavirusom otkriven je u Tuzli. Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla istakao je da je u Klinici za zarazne bolesti hospitaliziran pacijent koji je već bio na listi oporavljenih.

Na Sportu čitajte o Premijer ligi BiH i novom fudbaleru Barcelone, Miralemu Pjaniću.

Komentari

NA VRH