NA KIOSCIMA DILJEM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Koronavirus hara regionom

Donosimo i stenogram kako su članovi Predsjedništva BiH glasali na sjednici na kojoj se raspravljalo da li će naša zemlja priznati nezavisnost Kosova

Piše: Avaz.ba

17.10.2020

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

Najtiražniji bh. politički dnevnik u svom današnjem broju donosi: Koronavirus hara regionom.

Ustavni sud Bosne i Hercegovine usvojio je apelaciju Bejtulaha i Jakupa Ilijazija protiv Republike Srpske. Istražujemo da li će RS građanima isplatiti ratnu štetu.

I u današnjem broju bavimo se koronavirusom. Zemlje regiona bilježe rekorde.

Nakon bezbrojnih pamfleta i laži na portalima, politički kriminalci ušli su u novu fazu - Urednik SB Asim Metiljević, Vesna Nikolić i Armin Cibra pokušali da reketiraju "Avaz". Donosimo screenshot poruka i detalje ovog slučaja.

Ličnost dana je Anđelina Đoli (Angelina Jolie).

Strane globusa posvećene su sve aktuelnijim američkim predsjedničkim izborima. Kampanja polako ulazi u završnicu...

Predizborni skup SDA održan na Žutoj tabiji u Sarajevu. Predstavljeni kandidati  za načelnike ove stranke za KS, ali jedan se nije pojavio.

Donosimo i stenogram kako su članovi Predsjedništva BiH glasali na sjednici na kojoj se raspravljalo da li će naša zemlja priznati nezavisnost Kosova.

Naš dopisnik iz Goražda poslao nam je priču o tome kako je u ovom dijelu BiH obilježen Dan osoba s cerebralnom paralizom.

Bili smo i u Srebrenici sa roditeljima djece bošnjačke nacionalnosti. Saznajte da li će nastaviti da školuju svoju djecu.

Na stranama crne hronike donosimo detalje optužnice protiv Kobilićevog klana. Radi se o ekipi kriminalaca koji su bukvalno harali Tuzlanskim kantonom te su za kratko vrijeme iz podzemlja istjerali veoma poznate kriminalne face.

Jet set donsi intervju sa glumcem Jasminom Geljom, koji govori o novoj seriji, trenutnoj društvenoj situaciji i raji....

Sport je posvećen domaćem nogometnom prvenstvu. Bili smo na utakmici Radnika i Borca, te Zrinjskog i Tuzle Sityja.

U današnjem broju potražite i prilog "Sedmica", koji donosi zanimljiv intervju s Gradimirom Gojerom.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.