IZBORI

Challenger: DF-ovi kadrovi, u službi SDA, vode kampanju protiv SDP-a BiH

Demokratska fronta odavno je postala stranka čiji je jedini program i zadatak govoriti protiv SDA-ovih protivnika, naglasio je

G. M. / Fena

Challenger: Odgovorio na napade DF-a

Foto: Facebook


Predsjednik Općinske organizacije SDP BiH Centar Sarajevo i nosilac liste SDP-a u ovoj Općini Denis Challenger, oglasio se povodom učestalih ispada DF-ovih kadrova, „koji u službi SDA, umjesto kampanje za lokalne izbore, vode kampanju protiv SDP-a BiH“.

- Demokratska fronta odavno je postala stranka čiji je jedini program i zadatak govoriti protiv SDA-ovih protivnika. Milavicin i Komšićev trbuhozborac, Bakir Izetbegović, ako bude zadovoljan javnim performansom svojih lutaka, možda ih i nagradi stolicom u ćošku sobe kada bude razgovarao sa Čovićem i Dodikom – stoji i saopćenju.

U saopćenju se dodaje da je „za nadati se da svoje pulene iz DF-a neće posjesti na tronožac, koji i nije naročito udoban, a omiljeno je Izetbegovićevo sjedalo“.

S obzirom da je tronožac ipak rezervisan za "prave" predstavnike naroda, „kako Izetbegović govori o sebi, Čoviću i Dodiku, nema dileme da će DF i Željko Komšić ipak ostati na uobičajenom boravištu, u džepu Bakira Izetbegovića i SDA" rekao je Challenger.

NA VRH

Podijeli članak na