LOKALNI IZBORI

Nihad Uk za "Avaz": Rezultati "četvorke" su impresivni!

Ono što u ovom trenutku dolazi od strane naših kolega sa terena rezultati su nevjerovatni i impresivni

Uk: Rezultati "četvorke" su impresivni!. PrintScreen

Piše: E. H.

15.11.2020

Prema prvim i nepotvrđenim rezultatima koje imamo izborni rezultat sarajevske „četvorke“ je impresivan, potvrdio je za „Avaz“ generalni sekretar Naše stranke Nihad Uk.  

Ovom prilikom svakako zahvalio se građanima Bosne i Hercegovine koji su danas izašli na lokalne izbore i glasali uprkos situaciji uzrokovanoj koronavirusom.

- Ono što u ovom trenutku dolazi od strane naših kolega sa terena rezultati su nevjerovatni i impresivni. U KS stojimo dobro, Ibrahim Haqdžibajrić u Starom Gradu ima prednost četiri na prema jedan. U općini Centar Srđan Mandić vodi tri na prema jedan u odnosu na Nedžada Ajnadžića. Slični su rezultati i u Novom Gradu, Novom Sarajevu i na Ilidži – kazaoje Uk.


Uk: „Četvorka“ pokazal svoju snagu.. Arhiv

Dodao je da je „četvorka“ pokazal svoju snagu.

- Nadamo se da će tako ostati do kraja. U Novom Gradu prema posljednjim rezultatima Delić je imao značajnu prednost – istakao je Uk.

Podsjetimo, u Bosni i Hercegovini su zatvorena biračka mjesta koja su otvorena jutros u sedam sati, a na kojim su birači mogli glasati na sedmim lokalnim izborima od Dejtonskog mirovnog sporazuma,.

U zaključeni Centralni birački spisak (na dan 1. oktobar u ponoć) upisano je ukupno 3.283.380 birača koji su mogli ostvariti svoje pravo na biralištima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.