NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Prijava protiv Osmice nije udar na državu

O pandemiji koronavirusa za "Avaz" govori Sarajlija, prof. dr. Milomir Ninković, dugogodišnji šef Klinike „Bogenhausen“ u Minhenu

Piše: Avaz.ba

18.1.2021

Današnja naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Prijava protiv Osmice nije udar na državu.


Šta se krije iza borbe Tužilaštva BiH s visokom korupcijom? Nermin Nikšić, lider SDP-a i predsjednik Komisije za nadzor nad radom OSA-e, komentirao je za "Avaz" zjavu Trifka Buhe, zamjenika direktora Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA), da je prijava protiv direktora ove institucije udar na temelje države.


Za "Dnevni avaz" o pandemiji koronavirusa govori Sarajlija, prof. dr. Milomir Ninković, dugogodišnji šef Klinike „Bogenhausen“ u Minhenu. On ističe da na koronavirus moramo računati do kraja godine, ali da će se situacija malo poboljšati krajem aprila.

Komentar dana napisao je Alen Bajramović - COVID otok. 

Afera "Respiratori" - Donosimo nove detalje iz optužnice Tužilaštva BiH. Prva ponuda za respiratore  stigla od firme iz Hrvatske?! 

Analiziramo:  Nakon oficijelne žalbe tri stranke - Hoće li Debevec aminovati izbornu krađu u Mostaru.

Novak Đoković je ličnost dana: Ljudskost prije svega. 

Iz svijeta čitajte koje će uredbe u srijedu potpisati novoizabrani američki predsjednik SAD Džo Bajden (Joe Biden) i na koji će način ispravljati greške Donalda Trampa (Trump).

Posjetili smo Dobretiće, malu općinu u srednjoj Bosni, u čijoj osnovnoj školi, od nekadašnjih 1.200 učenika, u školskim klupama danas sjedi samo sedmero osnovaca.

Ne stišava se bura nakon šokantne ispovijesti srbijanske glumice Milene Radulović o tome da ju je silovao učitelj glume Miroslav Aleksić Mika. Donosimo reakcije filmskih radnika iz regiona. 

Obišli smo olimpijsku ljepoticu Bjelašnicu, gdje u snježnoj idili i zimskim sportovima uživaju brojni posjetioci iz BiH, ali i regiona. 

Na crnoj hronici donosimo detalje slučaja iz Zvornika, gdje su hrabri policajci spasili ženu koja  se pokušala ubiti sjekirom.

Jet set: Pjevač Alem Bajrović za "Avaz" govori o takmičenju u šouu "Zvezde Granda" te o odnosu s članovima žirija. 

Sport: Najvažnija utakmica dosadašnjeg dijela sezone engleske Premijer lige - Junajted odnio bod s Enfilda. 





 



Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.