NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Građani spremaju noćne straže

Tri povrijeđene osobe, dvojica policajaca i jedan uposlenik IOM-a, epilog su haosa koji se preksinoć dogodio u migrantskom kampu u Blažuju

Avaz.ba

22.1.2021

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Građani spremaju noćne straže.

KORUPCIJA: Nižu se nove zloupotrebe predsjednika Državnog suda: Skriveni identitet: Avionske karte za ljubavnicu i predsjednika  Suda BiH.

Tri povrijeđene osobe, dvojica policajaca i jedan uposlenik IOM-a, epilog su haosa koji se preksinoć dogodio u migrantskom kampu u Blažuju. Građani spremaju noćne straže.

Komentar dana "Danke Deutschland" napisao je Danijal Hadžović.

Centralna izborna komisija (CIK) BiH donijela je odluku o poništavanju izbora na 26 redovnih i dva biračka mjesta za glasanje u odsustvu za nivo načelnika i Skupštine općine Srebrenica. Izbori u Srebrenici i Doboju bit će ponovljeni.

Josip Juratović, zastupnik Bundestaga, za "Avaz": Šmit kad zacrta neki cilj, ne popušta.

Ličnost dana jeDžo Bajden, , 46. predsjednik Sjedinjenih Američkih Država.

Globus: Prvi radni dan novog predsjednika, glavni prioritet Bajdenu je koronavirus.

Naša država, napokon, posljednja u Evropi, kreće u direktnu nabavku vakcina protiv koronavirusa. Da će BiH nabaviti vakcine, i to čak tri vrste, potvrdio je na jučerašnjem sastanku predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija, koji je održao sastanak s predsjednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem i premijerom Federacije BiH Fadilom Novalićem. Tema sastanka bila je nabavka vakcina.

Nakon svjedočanstava na grupi "Nisam tražila": Akademije ohrabruju studentice da progovore o zlostavljanju.

Crna hronika: Vjenčanje fatalne Sunite i Ferida Suljovića na čekanju. Počelo suđenje Ramzi Karajčić zbog svirepog zločina.

Jet set: Šest godina od smrti velikog kantautora Kemala Montena: Gabi Novak: Arsen i Kemo bili su kao braća, umrli su u pola godine.

Na stranama Sporta: Ivajlo Petev, novi selektor reprezentacije BiH ekskluzivno za "Avaz": Poludio sam kad je Bosna izgubila u baražu od Iraca.

U današnjem broju "Dnevnog avaza" donosimo naš najtiražniji prilog TV Extra.






Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.