NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Sedam sati zbog kojih Sebija drhti

FUP će saslušati 27 tužilaca Tužilaštva TK, ali još je nepoznato o kojem predmetu je tačno riječ

Avaz.ba

20.4.2021

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Sedam sati zbog kojih Sebija drhti.

Šefica Klinike za anesteziju KCUS-a dala iskaz. Upravo je to jedan od razloga zašto je Sebija Izetbegović u panici. Šta je Katica-Mulalić ispričala u Tužilaštvu?

UŽAS: Taksista osumnjičen za silovanje predat Tužilaštvu Kantona Sarajevo. Građani Sarajeva zgroženi su detaljima nemilog događaja. Pripadnici Policijske stanice Centar rasvijetlili su slučaj koji je prijavila djevojka iz Sarajeva.

Tužilaštvo Kantona Sarajevo izdalo nalog: FUP će saslušati 27 tužilaca Tužilaštva TK, ali još je nepoznato o kojem predmetu je tačno riječ.

Komentar dana napisao je Alen Bajramović: Penzioneri su gladni.

Advokat porodice Palić prijavio KCUS inspekciji, iduća je krivična prijava. Prijavu je podnio, između ostalog, i zbog nemara u liječenju Seada Palića, koji je na respiratoru preminuo 23. marta od posljedica COVID-19.

Ličnost dana je Irvin Mujičić: Primjer državi.

Nakon upozorenja da je kritičar Kremlja u lošem zdravstvenom stanju opozicioni političar Aleksej Navaljni prebačen je u zatvorsku bolnicu zbog zabrinutosti da mu se zdravstveno stanje naglo pogoršavalo.

Migranti pronašli novi način zarade, postali trgovci: Prodaju sve za marku, i humanitarnu pomoć. Budući da nemaju ograničenje kretanja, u smislu zabrane napuštanja centra „Ušivak“, na razne načine na ulicama grada pokušavaju doći do novca.

Drama kod Konjica: Ratnog heroja iz kandži medvjeda spasio brat. Prva pomoć ukazana mu je u Urgentnom centru Opće bolnice Konjic, gdje su mu ljekari konstatirali prijelom obje ruke te više ugriza i razderotina

USPJESI: Podvig Martine Fišić, humanitarke iz Novog Travnika. Misija završena, škola u Ugandi izgrađena.

U Zetri počinje imunizacija prve kategorije stanovništva. Registrirano 28.000 najugroženijih, a prijavljeno samo 6.600 građana.

Policija u Velikoj Kladuši istražuje moguće silovanje: Prespavala kod komšinice, u krevetu zatekla poznanika.  Djevojka je policiji u Velikoj Kladuši prijavila da misli da je silovana. Muškarac je na poziv došao u Policijsku stanicu radi davanja izjave.

Abdulah ef. Husić, imam Ahmet-pašine džamije za ’Avaz’: Vjernici su ukras džamija iako vjernici u džamiju ne mogu doći i obaviti namaze, ali to rade kod svojih kuća.

Slađa Zubčević, učesnica „Zvezda Granda“, smršavila 22 kilograma: Otkad sam probušila kašiku, pjevam bolje nego ikad.

Na stranama sporta čitajte: Osnivanje novog takmičenja izazvalo burne reakcije. Fudbal više neće biti isti, rat UEFA-e i bogatih klubova. Svi su digli glas protiv ove ideje.

U današnjem „Dnevnom avazu“ je poklon prilog “Automarket”.


Printano izdanje današnjeg Dnevnog avaza čitajte na našoj digitalnoj platformi. 


Više na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.