PRESS KONFERENCIJA

Raspad DF-a na Ilidži: Cijeli Općinski odbor prešao u SDP

Dobrodošlicu novim članovima poželio je i povjerenik Kantonalne organizacije SDP-a BiH Sarajevo, Adnan Šteta

Press konferencija OO SDP BiH Ilidža. Screenshot

Piše: A. K.

6.5.2021

Na press konferenciji Općinske organizacije SDP BiH Ilidža saopćeno je da je većina članova Općinskog odbora DF-a BiH Ilidža kolektivno pristupila ilidžanskom SDP-u.

Predsjednik OO SDP BiH Ilidža, Samir Habota, obavijestio je članstvo i ostatak javnosti o značajnom broju novih članova koji su posljednih nekoliko mjeseci pristupili ilidžanskom SDP-u, a tom prilikom posebno se osvrnuo na kolektivno pristupanje dosadašnjih članova ilidžanskog DF-a.

Poželio je dobrodošlicu novim članovima i izrazio zadovoljstvo činjenicom da u organizaciji koju vodi sve veći broj ljudi vidi partiju kao bazu za sopstveno političko djelovanje.

Bivši predsjednik OO DF BiH Ilidža, Saša Planinčić, zahvalio se na dobrodošlici ilidžanskom SDP-u i naglasio činjenicu da u niti jednom trenutku razgovora nisu pregovarali o podjeli funkcija već samo o zajedničkoj viziji bolje Ilidže za koju će se od večeras zajedno politički boriti. 

Dobrodošlicu novim članovima poželio je i povjerenik Kantonalne organizacije SDP-a BiH Sarajevo, Adnan Šteta. Iskoristio je priliku i da spomene neke od projekata koje Ministarstvo saobraćaja KS kojim rukovodi trenutno realizuje ili namjerava realizirati na području Ilidže.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.