VISOKO

Đoković s Osmanagićem u podzemnoj ekspediciji

Dok ste razgovarali, nekoliko kamenja je palo iza mene, shvatio sam to kao uklanjanje slojeva, kazao je Đoković

Đoković s Osmanagićem. Printscreen

Piše: Fu. M.

7.5.2021

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ove sedmice boravi u našoj zemlji. Tokom  posjete Visokom, odnosno arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca" sa domaćinom Semirom Osmanagićem boravio je u uskim i blatnjavim tunelima.

- Rezonancija je takva da stvara val s obje strane i osjetio sam da su ovaj prostor, tuneli, piramida, također emitirali neku vrstu vibracije iz koje se može levitirati i fizički i mentalno, u kontekstu u kojem čovjek iz piramida je imala neku vrstu vibracije i rezonancije koja bi ga u vrlo kratkom vremenu mogla u potpunosti osloboditi bilo kakve tjeskobe, mentalne i fizičke.


Dok ste razgovarali, nekoliko kamenja je palo iza mene, shvatio sam to kao uklanjanje slojeva, osjećao sam da se ljudi meditacijom u tunelima mogu puno brže povezati s onim kozmičkim dimenzijama i silama koje su im služile za mnoge stvari, ali u tom kontekstu , kad ste bili unutra, imali ste portala, imali ste čišćenje, mogli ste se prevaliti u neke nama još nepoznate dijelove - rekao je Đoković Osmanagiću.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.