TOKOM GOSTOVANJA U EMISIJI

Zdravko Mamić najavio veliku revoluciju u Hrvatskoj

Istakao je da ga se u bh. nogometu ne može očekivati

Zdravko Mamić. Arhiv

Piše: N. Aj.

5.6.2021

Zdravko Mamić gostovao je u emisiji "Mojih pet minuta" koja je sinoć emitirana u programu "Centralne TV" iz Novog Travnika.

S njim je u Međugorju razgovarao urednik te televizije Ivica Džambas, koji je na početku pohvalio Mamića da lijepo izgleda.

Mamić je kazao da kreće u biznis u Hercegovini, ali da je to tek u početku. Također, komentirao je aktualna sportska dešavanja i nogometne utakmice.

Na pitanje kako komentira dolazak novog gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića, Mamić je rekao: 

- Bitno je da je to gradonačelnik koji želi dobro gradu Zagrebu, a samim tim, neosporno je da će omogućiti da se napravi stadion u Zagrebu. Dinamo samo želi pravo građenja, a onda će se Dinamo sam pobrinuti da izgradi stadion.

Istakao je da ga se u bh. nogometu ne može očekivati.

- Pratim nogomet, klubove i reprezentaciju, ali sam isključivo vezan za Dinamo - kazao je Mamić.

Komentirao je Mamić i kompletan proces koji se vodi protiv njega naglasivši da nije jednostavno sve podnio.

- Naravno da mi je žao, nisi kod svoje kuće, ne možeš nadograđivati što si stvorio i u čemu si sudjelovao. Međutim tako je kako je, nisam prvi koji je doživio nepravdu, moram se na to navići i s time živjeti. Neka baci kamen ko nije u životu napravio grešku. Ako se nešto značajnije ne dogodi u narednih 15-tak dana ja ću opet grunuti pa ćemo vidjeti. Žalostan sam da se to ništa ne pokreće, a trebala bi se dogoditi velika revolucija - kazao je, između ostalog, Mamić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.