NAČELNIK ILIDŽE

Nermin Muzur: "Šminko gradska", pazite se, ubit će vas kompleksi

Đaci, studenti i penzioneri koji žive u ovim općinama, valjda imaju pravo na normalan život, naveo je Muzur

Nermin Muzur. Facebook

Fu. M.

9.8.2021

Načelnik općine Ilidža Nermin Muzur oglasio se na svom Facebook profilu povodom komentara na društvenim mrežama nakon otvorenja pruge Sarajevo - Pazarić.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

- Čitam komentare tzv. FGR kako je njima strašno da je vijest to što imamo brzi voz od Pazarića do Željezničke stanice. I ako se najmanje tiče mene i moje općine, ali da vam kažem da u Hadžićima, Ilidži, Novom Gradu, ako niste znali, stanuju djeca koja idu u školu, omladina koja studira, penzioneri koji su od svojih plata, između ostalog, gradili ovaj naš grad, a do sada su morali da koriste dva ili tri prijevoza da bi došli do svoje škole, fakulteta ili neke zdravstvene ustanove.

Status Nermina Muzura. Printscreen

Nisu oni, 'šminko gradska', majmuni, već ljudi kao i svi ostali kojima su potrebna olakšanja svakodnevnice. Gospodo FGR, za njih i za nas je ovo vijest.

Đaci, studenti i penzioneri koji žive u ovim općinama, valjda imaju pravo na normalan život i, evo, između ostalog, na tačan, uredan i jedan prijevoz od svoje općine do centra grada, a ne samo vi po koje tramvaj dođe svakih par minuta.


Budite mi dobro, pazite se, ubit će vas kompleksi. Šta bismo, onda, mi bez vas - naveo je Muzur.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.