DANAŠNJI DNEVNI AVAZ

U Afganistanu rat neće stati

Pročitajte šta je Dino Merlin nakon spektakla u crnogorskoj marini poručio fanovima

Piše: Avaz.ba

16.8.2021

Današnja naslovna strana "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: U Afganistanu rat neće stati.

Porukama mira, ljubavi i zajedništva preksinoć je u ekskluzivnoj crnogorskoj marini Porto Montenegru okončan najiščekivaniji ovogodišnji koncertni spektakl regionalnog muzičkog velikana Dine Merlina. Pročitajte šta je Merlin nakon spektakla u crnogorskoj marini poručio fanovima.

Bili smo u rezidenciji ambasadora SAD u BiH. Održan je prijem za organizatore i učesnike Sarajevo Film Festivala, na kojem su bili i vrhunski bh. reditelji poput Jasmile Žbanić i Danisa Tanovića. Među zvanicama bili su i Amel Tuka sa suprugom Aminom, Branko Đurić Đuro sa suprugom Tanjom Ribič, Miro Purivatra...

Iako raspolaže ogromnim turističkim i drugim potencijalima, a političari obećavaju izgradnju aerodroma, turističkih naselja i 150 miliona investicija, pročitajte zašto je Trebinje jedno od žarišta organiziranog kriminala u BIH.

Talibani su jučer bez borbe preuzeli kontrolu nad ključnim gradom na istoku Afganistana Džalalabadom, a talibanske snage osiguravaju ceste prema Pakistanu. Nakon pada Džalalabada, talibani su ušli i u Kabul.  Pročitajte šta na ovu temu za "Avaz" kaže vojno-politički analitičar Neven Kazazović.

“Avazova” reporterska ekipa proteklog vikenda posjetila je olovski “Zeleni vir”, a otkrivamo zašto je prepun izletnika i kupača.

U jeku je građevinska sezona u Bosni i Hercegovini, a najveće gradilište je Koridor 5C. Pročitajte gdje su trenutno najveća gradilišta i koji je rok završetka gradnje.

Na stranama Crne hronike otkrivamo kako su Edin Agić i Biljana Janković ubistvo komšije pokušali prikazati kao nesretan slučaj.

Na stranama Jetseta donosimo: Poznata svjetska influenserica Sendi Skopljak, koju na Instagramu prati čak 597.000 ljudi, ovog ljeta uživa i na Jadranu.

Sport: Pobjede Sarajeva i Slobode.

Edin Džeko nakon potpisa za Inter: Ovo je velika prilika za mene.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https:// avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.