PREMIJER RS

Višković u posjeti Trebinju: Posvetit ćemo se razvoju grada

Višković je podsjetio na značajne infrastrukturne projekte koji su od vitalnog značaja, ali je građanima poručio da u vrijeme korone treba da čuvaju svoje i zdravlje i zdravlje svojih porodica

Višković: Građanima poručio da u vrijeme korone čuvaju zdravlje. P. Mucović

Piše: P. M.

19.8.2021

Predsjednik Vlade RS Radovan Višković rekao je večeras u Trebinju da će pažnja institucija i dalje biti usmjerena na razvoj ove lokalne zajednice.

-Ovdje sam da poručim građanima da je Trebinje veoma značajno za RS i da ćemo mi koji predstavljamo institucije i u narednom periodu punu pažnju posvetiti razvoju grada – kazao je Višković.

Višković je podsjetio na značajne infrastrukturne projekte koji su od vitalnog značaja, ali je građanima poručio da u vrijeme korone treba da čuvaju svoje i zdravlje i zdravlje svojih porodica.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je naveo da treba da se pošalje jedinstvena poruku da su za projekte i investicije kako bi prvenstveno mladi ljudi došli i zasnovali porodice, a da im Gradska uprava, uz podršku Vlade, osigura radna mjesta te podsjetio na projekte koji su aktuelni i koji obećavaju, kao što su klinički centar i aerodrom, koji treba da počnu da se grade.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.