NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Snimci kriju ubicu?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) pretresli su jučer, u sklopu slučaja “Dženan Memić”, tri lokacije u Sarajevu

Avaz.ba

17.9.2021

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju"Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Snimci kriju ubicu?

Obavljen pretres Budnjinog stana i hotela. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) pretresli su jučer, u sklopu slučaja “Dženan Memić”, tri lokacije u Sarajevu, prema nalogu Tužilaštva BiH.

Komentar dana „Hilmija plesao kratko“ napisala je Larisa Sarajlić-Ramović.

Svetlana Cenić za „Avaz“: Vlast nam poručuje: „Ko ste vi“.

DIREKTNO: Fahrudin Radončić, lider SBB-a, govorio za N1: Šmit nije došao da ispunjava lokalne političke želje.

Ličnost dana je Sebastijan Ale.

Na stranama Globusa čitajte: Predsjednik Crne Gore stigao u Hrvatsku. Đukanović: Nadam se da se neće ponoviti scenariji od prije 30 godina.

Predstavljanje zemlje na najnižim granama. Stanje u bh. diplomatiji od proglašenja neovisnosti države nije bilo na nižem nivou, jednoglasna je ocjena profesionalaca i bivših diplomata, koji znaju kako diplomatija treba funkcionirati i koliki je njen značaj za državu.

Jahorina je definitivno najmoderniji i najsigurniji ski-centar ove sezone: Povoljnije cijene ski-karata od 15. septembra. Trenutno, uz podršku i garanciju Vlade Republike Srpske, radimo na izgradnji pet novih žičara, novih sedam kilometara sistema za osnježavanje, proširenju Olimpijskog bara, rasvjeti ski-staze „Novak Đoković“, remontu dvosjeda Ogorjelica, kaže u intervjuu za „Avaz“ direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan Ljevnaić.

Mileni Božić poljoprivredna mašina skinula skalp: Semberska heroina ne odustaje od borbe da vrati raniji izgled.

ŠOKANTNO: Kafedžić i Forto o rezultatima do kojih je Ured došao u javnom sektoru: Milioni maraka završili u džepovima kupaca diploma. Nakon što je obrađeno nešto više od 20 posto diploma zaposlenih u kantonalnim preduzećima, utvrđeno je da ih je 57 lažnih.

Ramza Karajčić ispričala kako je ubila majku: Otimale smo se oko sjekire. U Okružnom sudu Bijeljina nastavljeno je suđenje Ramzi Karajčić (63) iz Kozluka kod Zvornika, a koju optužnica tereti za svirepo ubistvo majke Namke Hokić (83), koje se dogodilo 25. avgusta 2020. godine u porodičnoj kući u Kozluku.

Tomislav Brkić iz Lime za “Avaz“”: Spremni smo za Peruance. Dejvis kup reprezentacija Bosne i Hercegovine krajem prošle sedmice okupila se u Limi, gdje će 17. i 18. septembra protiv Perua igrati za plasman u plej of za ulazak među osamnaest najboljih selekcija svijeta.

U današnjem „Avazu“ pročitajte i prilog „TV EXTRA“.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku:

https://avaz.pressreader.com/


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.