NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Ko će vraćati kredite

Za "Avaz" govori Nijaz Skenderagić, potpredsjednik SABNOR-a: Za BiH je najbolja košulja ZAVNOBiH-a

Piše: Avaz.ba

23.11.2021

Današnja naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Ko će vraćati kredite.

Javnost u BiH ostala je sablažnjena nakon što je Jasmin Mulahusić, internet-jurišnik SDA i radikal iz Luksemburga javno objavio fotografiju na kojoj pozira s predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem. Sada je Mulahusić objavio fotografiju na kojoj je bio u odabranom društvu za stolom, licem u lice s Izetbegovićem i Fadilom Novalićem, što samo po sebi govori o bliskosti ovog internet-jurišnika s rukovodstvom SDA.

TEMA DANA - Alina Iancu, nova šefica Misije MMF-a u BiH, uputila je pismo Zoranu Tegeltiji, predsjedavajućem Vijeća ministara BiH, u kojem traži da hitno zakaže sjednicu Fiskalnog vijeća BiH, kojim, također, predsjedava.

Komentar dana pisala je Meliha Smajkić: Vakcina je spas.

Bili smo na jučerašnjoj konferenciji Erika Nelsona (Eric), ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini. Pročitajte snažene poruke koje je uputio građanima.

SKROJENO ODIJELO - Za "Avaz" govori Nijaz Skenderagić, potpredsjednik SABNOR-a: Za BiH je najbolja košulja ZAVNOBiH-a.

Ličnost dana je Andrej Gajić: Naučnik s druge planete.

NOVI DAN NOVI UDAR NA GRAĐANE:  Cijene za godinu porasle i za 50 posto, kilogram hljeba s 2,3 poskupio na 4 marke!

Donosimo i jednu pozitivnu priču iz Maglaja: Ibro Lokmić na ulici našao 1.000 KM,vratio ih i usrećio komšiju.

Na stranama Crne hronike čitajte: U UKC Tuzla jučer je preminuo N. H. Njega su u lokvi krvi primijetili slučajni prolaznici, nakon čega je uslijedila brza reakcija Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Tuzli i službenika policije.

Pripadnici SIPA-e jučer su pretresli više objekata u više gradova zbog postojanja sumnje da su počinjena krivična djela organizirani kriminal u vezi s krivičnim djelom neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Bh. modna kreatorica Emina Husedžinović-Ibrahimović uoči promocije knjige za „Avaz“: Ispunila sam veliku želju rahmetli majke.

Na stranama Sporta čitajte: Selektor naše košarkaške reprezentacije Vedran Bosnić poručio da momci zaslužuju podršku pune dvorane.

Darko Pančev (56), legendarni napadač Vardara, Crvene zvezde, milanskog Intera, Lajpciga, Fortune iz Dizeldorfa i Siona, ali i reprezentacija bivše SFRJ i Makedonije, u ekskluzivnom razgovoru za „Dnevni avaz“ poručio je da je Sušić trebao duže ostati selektor BiH.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku:

https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.