IZBORI 12. DECEMBRA

Borenović i Deretić zadovoljni kampanjom PDP-a u Prijedoru

Predizborna kampanja u Prijedoru teče po planu i zadovoljni smo aktivnostima koje PDP Prijedor provodi sa našim zajedničkim kandidatom za gradonačelnika, dr Goranom Predojevićem, rekao je

Sa sastanka u Prijedoru. pdp

Avaz.ba

2.12.2021

Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović, poptredsjednik Jelena Trivić i generalni sekretar Mira Pekić razgovarali su danas sa rukovodstvom Gradskog odbora PDP-a Prijedor, na čelu sa predsjednikom odbora Miodragom Deretićem.

- Predizborna kampanja u Prijedoru teče po planu i zadovoljni smo aktivnostima koje PDP Prijedor provodi sa našim zajedničkim kandidatom za gradonačelnika, dr Goranom Predojevićem. Pozivam sve simpatizere PDP-a, ali i stranački neopredjeljenje Prijedorčane da 12. decembra izađu na izbore i svoj glas daju dr. Predojeviću, časnom, stručnom i nametnutom mladom čovjeku u čiji uspjeh, uz podršku svih onih koji vole svoj grad, uopšte ne sumnjamo - rekao je Borenović. 

Miodrag Deretić, predsjednik PDP-ovog odbora u Prijedoru, rekao je da je zadovoljan dosadašnjim tokom kampanje:

- Zajedno sa dr. Predojevićem svakog dana razgovaramo sa našim sugrađanima, predstavljamo njegov program koji u fokusu ima bolji život Prijedorčana. Reakcije su odlične i nema sumnje da će dr. Predojević biti budući gradonačelnik Prijedora, istakao je Deretić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.