BLAGDANI

Od većih gradova polnoćka jedino u Mostaru

Polnoćke neće biti ni u banjolučkoj katedrali, a svečanu misu na Božić s početkom u 10 sati predvodit će biskup banjolučki mons. Franjo Komarica

Polnoćka će biti održana u katedrali Marije Majke Crkve. Agencije

Fena

24.12.2021

Kršćani danas slave Badnjak odnosno Badnji dan, vrijeme prije Božića kada se slavi rođenje Isusa Krista. Povodom svetkovine Božića pontifikalna euharistijska slavlja u sarajevskoj katedrali Srca Isusova bit će u petak, 24. decembra, te na sam blagdan u subotu, 25. decembra. Ni ove godine na Badnjak neće biti mise polnoćke u 24 sata, nego će vrhbosanski nadbiskup slaviti misu bdijenja u 21 sat i izravno će je prenositi BHT 1.

Polnoćke neće biti ni u banjolučkoj katedrali, a svečanu misu na Božić s početkom u 10 sati predvodit će biskup banjolučki mons. Franjo Komarica.

Biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Petar Palić predslavit će na svetkovinu Božića u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve - 24. decembra božićno bdijenje - misa polnoćka s početkom u 24 sata te na dan Božića, 25. decembra, svečanu misu s početkom u 11 sati.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.