NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Sankcije "jedu" Rusiju

Zemlji već prijeti opasnost od bankrota. Umjesto da popusti, Putin bi mogao udvostručiti svoje pokušaje da zemlju odvoji od vanjskog svijeta

Piše: Avaz.ba

7.3.2022

Naslovnica "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Sankcije "jedu" Rusiju. Zemlji već prijeti opasnost od bankrota. Umjesto da popusti, Putin bi mogao udvostručiti svoje pokušaje da zemlju odvoji od vanjskog svijeta.

Komentar dana "The West is the Best" napisao je Danijal Hadžović.

Dramatični prizori obišli svijet, na udaru ruske agresorske armade sada su se našli i ukrajinski civili koji u sve većem broju ginu. 

"Avaz" na licu mjesta. Žene i djeca iz Ukrajine pristižu u Ukrajinu. Za državu ovih 100 izbjeglica iz Ukrajina ne postoji.

Ličnost dana je glumica Mila Kunis

Dodatne snage EUFOR-a danas se raspoređuju u našoj zemlji, na terenu operativne patrole, a na nebu iznad BiH od danas i avioni.

Sabahudin Silajdžija koji je bio privođen 2014. godine zajedno sa grupom osumnjičenih za pljačke i teške krađe u Kantonu Sarajevu oslobođen optužbi za razbojništvo.

U današnjem "Avazu" donosimo i revijalni prilog "Sport".

U ispovijesti za "Avaz" popularni bh. glumac Senad Bašić govori o smrti svog oca.

Teniska reprezentacija BiH savladala Tunis, Džumhur donio pobjedu.

Ismir Mirvić, prvi čovjek kluba s Koševa nije krio razočarenja nakon što je FK Sarajevo poraženo od Željezničara u subotnjem derbiju na Grbavnici. "Gubimo i vrijeme i novac" poručio Mirvić.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku:


https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.