PREDSJEDNIK SDS-A

Šarović čestitao pobjedu Vučiću: Srbija da nastavi koračati putem stabilnosti i napretka

Želim Vam mnogo sreće na ovoj odgovornoj dužnosti i da uspješno vodite Srbiju u narednih pet godina svoga mandata - istakao je Šarović u čestitki Vučiću

Mirko Šarović. Arhiv

D. H.

4.4.2022

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović čestitao je Aleksandru Vučiću drugi osvojeni mandat predsjednika Srbije i ubjedljivu pobjedu koalicije na izborima, poručivši da je ekonomski jaka i politički stabilna Srbija snažan oslonac i svima u Republici Srpskoj.

Šarović je izrazio uvjerenje da će Srbija nastaviti da korača putem stabilnosti i napretka.

- Želim Vam mnogo sreće na ovoj odgovornoj dužnosti i da uspješno vodite Srbiju u narednih pet godina svoga mandata - istakao je Šarović u čestitki Vučiću.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić čestitao je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću pobjedu na izborima i poželio mu dobro zdravlje u nastavku politike koja je sve uzdigla i ojačala.

Stevandić je čestitke uputio svoje, ali i u ime članova Ujedinjene Srpske koji su se potrudili da javno pokažu svoju podršku i doprinesu miru i bezbjednosti koju je Vučić uspio da obezbijedi, kako građanima Srbije tako i Republike Srpske i drugim pripadnicima srpskog, ali i drugih naroda u regionu, saopćeno je iz Ujedinjene Srpske, prenosi Srna obje reakcije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.