SLUŽBENA POSJETA

Milanović sutra u Mostaru: Dolazi na obilježavanje godišnjice HVO-a

Kako je najavljeno iz Ureda hrvatskog predsjednika, Milanović će u 11:45 sati položiti vijenac i zapaliti svijeću ispred Centralnog spomenika hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu

Zoran Milanović. Agencije

H. J. I.

7.4.2022

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović posjetit će u petak, 8. aprila, Mostar gdje će sudjelovat će na centralnoj svečanosti obilježavanja 30. godišnjice osnivanja Hrvatskog vijeća odbrane.

Kako je najavljeno iz Ureda hrvatskog predsjednika, Milanović će u 11:45 sati položiti vijenac i zapaliti svijeću ispred Centralnog spomenika hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu (Trg hrvatskih velikana).

Potom će u 12 sati sudjelovati na centralnoj svečanosti obilježavanja 30. godišnjice osnivanja Hrvatskog vijeća obrane.

Tom prilikom posmrtno će odlikovati Redom kneza Domagoja s ogrlicom za pokazanu osvjedočenu hrabrost i junaštvo u ratu Ivu Lozančića te Redom bana Jelačića za iznimno uspješno zapovijedanje postrojbama Hrvatskog vijeća odbrane te za sveukupne zasluge u njihovom ustroju Zborna područja Mostar, Tomislavgrad, Vitez i Orašje (Hrvatski dom hercega Stjepana Kosača) gdje je predviđeno i prigodno obraćanje hrvatskog predsjednika, navodi se u najavi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.