ODGOVOR ADVOKATA

Feraget poručio Avdi Avdiću: Pred spavanje obavezno pročitaj moje otvoreno pismo iz 2021. godine

Jedino mogu da dodam da je svako slovo onoga što gospodin Muriz Memić i ja govorimo prethodnih više od šest godina, nakon tog mog otvorenog pisma dotičnom, potvrđeno i presudom Vrhovnog suda Federacije Bosne i Hercegovine, istakao je

Ifet Feraget odgovorio Avdi Avdiću. Avaz

Piše: H. J. I.

17.4.2022

Advokat Ifet Feraget odgovorio je Avdi Avdiću, kako je naveo, na njegove posljednje bljuvotine o istrazi u slučaju Dženan Memić. 

Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

- Kada su u pitanju najnovije bljuvotine koje objavljuje dotični ja ostajem kod navoda iz otvorenog pisma koje sam mu uputio 04.02.2021. godine ("Feraget odgovorio Avdiću: Molim Vas ne pišite o slučaju Memić kada to niste radili ni prethodnih godina").

Jedino mogu da dodam da je svako slovo onoga što gospodin Muriz Memić i ja govorimo prethodnih više od šest godina, nakon tog mog otvorenog pisma dotičnom, potvrđeno i presudom Vrhovnog suda Federacije Bosne i Hercegovine.

Mogu i da mu preporučim da prije spavanja obavezno pročita moje otvoreno pismo! Sapienti sat - rekao je Feraget, a objavljeno je na Facebook stranici "Pravda za Dženana Memića". 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.