ŠEF DELEGACIJE EU

Satler sutra u Travniku: Igrat će humanitarnu nogometnu utakmicu

Sastat će se i sa načelnikom Općine Travnik Kenanom Dautovićem te posjetiti firme "Stage Coding" i "Grafički studio Din" koji su korisnici bespovratnih sredstava Evropske unije kroz projekat "EU4Business"

Johan Satler. Arhiva

H. J. I.

4.5.2022

Šef Delegacije EU i specijalni predstavnik EU u Bosni i Hercegovini ambasador Johan Satler (Johann Sattler) posjetit će sutra Travnik. 

Tokom posjete, ambasador Satler će se sastati sa načelnikom Općine Travnik Kenanom Dautovićem te posjetiti firme "Stage Coding" i "Grafički studio Din" koji su korisnici bespovratnih sredstava Evropske unije kroz projekat "EU4Business".

Nakon toga, ambasador Satler će učestvovati na humanitarnoj nogometnoj utakmici Humanih zvijezda Bosne i Hercegovine i Hrvatske koja se sutra održava u Travniku.

Ured Evropske unije u BiH je pokrovitelj nogometne utakmice koja će pored najboljih nogometaša Bosne i Hercegovine i Hrvatske okupiti i poznate osobe iz javnog i društvenog života. Svi prihodi od ove utakmice ići će za nabavku IT opreme za dvije srednje škole u Travniku.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.