SESTRA NATALIJE TRIVIĆ

Samoprozvana buduća poslanica SNSD-a Joldžić iz Egipta: Do sada bi Lukač ajkulu ispekao na ražnju

Vidite nema ni jednog broda, policije, niti čamca, a oni navodno traže ajkulu, rekla je

Irena Joldžić u posjeti Hurgadi. SCREENSHOT

S. S. / BN

7.7.2022

Buduća narodna poslanica SNSD-a, kako je sebe predstavila, Irena Joldžić, sestra Natalije Trivić, ministarica prosvjete u Vladi RS-a, nalazi se u Egiptu i to mjestu Hurgadi, gdje je prethodnih dana harala ajkula. Iz tog mjesta ona prkosi narodu koji more može vidjeti samo na televiziji, ali i šalje tople pozdrave stranačkom kolegi, piše BN.

Irena je u stilu svojih bahatih kolega poslala video poruku narodu da joj je lijepo u Egiptu, sluša muziku sa kumom i leškari...

Malo joj, kako sama kaže, muke zadaje tamošnja policija koja nije efikasna kao Lukačeva u RS-u.

- Kao što vidite plaža je prazna, ajkula je negdje u ovom zaljevu, Vidite nema ni jednog broda, policije, niti čamca, a oni navodno traže ajkulu. Mi tri dana ležimo na plaži, možete samo umočiti noge do gležnja. Inače, policija odmah trči - požalila se ona u video objavi na društvenim mrežama.

Međutim, dodaje, iz priloženog se vidi da je policija RS-a na čelu sa gospodinom Lukačem puno efikasnija.

- Do sada bi gospodin Lukač već ulovio ajkulu i ispekao je na ražnju. Veliki pozdrav za gospodina Lukača iz Hurgade od Irene Joldžić budućeg narodnog poslanika i njene kume Dijane Petković - kaže Irena Joldžić, buduća, kako je sebe već proglasila, poslanica SNSD-a u Narodnoj skupštini RS-a.

Inače, ovih dana su SNSD-ovi aktivisti organizovano otišli na more u Grčku, gdje ih je, kako tvrde, počastio predsjednik Gradskog odbora SNSD Banja Luka Vlado Džajić.


Vlado Džajić časti SNSD aktiviste odlaskom u Grčku. BN

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.